Kupiaisen kauppaa Kiteellä vuodesta 1947

 

17 kauppaa ja palvelua saman katon alla

Etusivu     Ajankohtaista     Arkisto     Kauppakeskus     Kauppa     Historia


 
 


Jukka Kuoppamäen haastattelu 6.7.2006 Kauppakeskuksessa.

1. Milloin tulet takaisin Suomeen?

Jukka:
Olen sopinut työnantajani kanssa, että voin lähteä 2009 eläkkeelle. Sitten täytyy jakaa elämä Suomen ja Saksan välillä, koska perhettä ja lapsenlapsia on kummassakin maassa.

2. Mikä sinulle on tärkeintä uudessa Suuret Tunteet levyssäsi?

Jukka:
Tärkeintä on sen rehellinen ja konstailematon soundi; siinä ei ole ensimmäistäkään synteettistä ääntä, vaan koko soundi on tehty aidoilla soittimilla. Se on tavallaan ”Live-levy”.

3. Huomasin, että olet vasenkätinen. Miten olet pärjännyt vasenkätisenä oikeakätisten maailmassa?

Jukka:
Vasenkätisyydestä on vain etua, sillä ”vasuri” joutuu käyttämään melkein yhtä paljon oikeaa kättään, kuin muutkin ihmiset ja sen lisäksi vasenta – eli käyttää molempia aivopuoliskojaan. Tunnettuja vasenkätisiä ovat Albert Einstein, Marilyn Monroe, Ronald Reagan, Petri Kupiainen ja monet muut nerot.

4. Mitkä ovat tämän kesän tärkeimmät esiintymiset?

Jukka:
Niitä ovat kolme festivaalia: Saarenmaan valssi (Eesti), Vihreät Niityt (Kiuruvesi), Tapsan Tahdit (Nokia), jossa valitaan Iskelmä-Finlandia voittaja. Muut esiintymiset ovat yhteislaulutilaisuuksia.

5. Mikä sinulle on tärkeintä laulun tekemisessä?

Jukka:
Olen tänä vuonna huomannut, etten voi, enkä halua tehdä enää lauluja, jotka eivät puhu siitä, mitä todella ajattelen ja mikä minulle on tärkeää.

6. Mitä tiedät Kiteestä?

Jukka:
Tiedän kolme asiaa: Kiteen Kirkas, Kiteen Pallo ja Nightwish. Ensimmäistä ja viimeistä olen maistanut. Kiteen Pallon peliä en ole nähnyt. Olin Nightwishin konsertissa Oberhausenissa, missä oli 15 000 goottia ja minä, se oli mahtavaa! Lämppärinä oli Lordi.

Kiitos Jukka Kuoppamäelle haastattelusta ja esiintymisestä.

Petri Kupiainen
 


Kiitos runsaslukuiselle yleisölle.