Kupiaisen kauppaa Kiteellä vuodesta 1947

 

17 kauppaa ja palvelua saman katon alla

Etusivu     Ajankohtaista     Arkisto     Kauppakeskus     Kauppa     Historia


 
 

Mestaruusjuhlat Kupiaisen aulassa 23.9.2005

Ennen kautta sovimme KiPan kanssa pitävämme mitalijuhlat syksyllä, olipa mitalin väri mikä tahansa. Mitalista olimme varmoja, jopa finaalipaikasta. Mestaruusjuhlat olivat kuitenkin unelmien täyttymys.

Aloitimme juhlat klo: 15 kakkukahvien merkeissä. Kahvien tarjoilusta vastasivat ja vastaavat muissakin tapahtumissamme Kiteen Hiihtojaoston väki, jonka pääyhteistyökumppani myös olemme. Myös Dale aloitti juonnon ja kauden tapahtumien muistelemisen samaan aikaan.


Poika ja Pokaali kahvilla.

Kellon lähestyessä neljää aula täyttyi yleisöstä ja faneista. Klo: 16 Mestarit tulivat lavalle yleisön aplodien saattamana.

Areenalla Mestarit kertoivat kauden tapahtumista, erityisesti mukavimmista muistoista. Joni Nousiaisen mieleen oli jäänyt kuinka hän löi Petri Raittilan kotiin, joka on varmasti kauden erikoisimpia hyviä kokemuksia. Mestareiden nimikirjoitukset olivat myös kysyttyjä.


 


Tässäkö KiPan ensi kauden vahvistukset? Pete, Ville ja Mestarit.

Vähän ennen viittä suoritettiin pika-arvonnat. Arpalippuja jaettiin 300 kpl. Arvoimme 3 kpl kummipelaajamme Toni Kohosen pelipaitoja Mestarien nimikirjoituksilla ja 3 kpl special edition KiPa fanipipoja omalla logollamme, joita on tehty vain erikoiserä ja olen antanut sellaiset mm. KiPan joukkueelle.


 

Tapahtumassa kävi reilusti yli 500 iloista ihmistä, pelkkiä arpojakin meni 300kpl. Arvat ja koko tapahtuma oli luonnollisesti ilmainen. Erityisen mukavaa oli, että varsinaisia faneja oli runsaasti paikalla. Tapahtumassa oli myös KiPan fanituotteiden myynti ja erityisesti Mestaruustuotteet olivat hittituote.

Kiitos Mestarit, Kiitos Fanit ja Yleisö. Tulemme järjestämään talven aikana erilaisia tapahtumia ja KiPa tulee olemaan niissä mukana.


Kauppiaat Pete ja Martti.
___________________________________________________________________